Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag over Ubisoft op de E3 en Death Stranding

25/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Einde van de fucking week vrijdag! En wat een week ook. De E3 buzz is in volle gang. Battlefield V is al onthuld en nu komt Ubisoft met hun E3 line-up in een aparte trailer. Wel houden ze wat geheimen achter natuurlijk. Maar pak een pilsje, plof op die bank en geniet met ons van het einde van de week! Skate en Koos doen hetzelfde en nemen de laatste nieuwtjes voor het weekend met jullie door. Dus kijk nu naar: Einde van de Week Vrijdag over Ubisoft op de E3 en Death Stranding.

Death Stranding te complex voor Mads Mikkelsen

Mister Hannibal the Cannibal himself speelt een rol in het nieuwe Hideo Kojima avontuur Death Stranding. Waar acteurs meestal strikte instructies krijgen dat ze niets mogen spoilen is dat hier voor Mads geen enkel probleem. Hij beschreef de samenwerking met Kojima als volgt: “He (Kojima) tries to explain it again and again and again, and I thought I had it, but then this happens and I’ve lost it again. It’s too complicated. It’s too crazy. It’s too beautiful. It felt a bit like being in drama school: just jump in and improvise this scene. This is what happens. Don’t question it.” Dat belooft nogal wat voor de game! Ook hebben hij en Norman Reedus gezegd dat samenwerking een grote rol gaat spelen. Hopelijk krijgen we deze E3 meer duidelijkheid over dit nieuwe Kojima epos.

Steam had een app voor iOS en Android gebouwd voor hun Steam Link streaming platform. Helaas werd deze door Apple aanvankelijk gepubliceerd in de store, om hem daarna weer te bannen. Ze wilden geen store within a store. Geen store-ception dus voor Steam. Steam heeft wel laten weten zich hier niet bij neer te leggen. Genoeg nieuws voor een vette Einde van de Week dus! Hebben jullie ook zo’n zin in Death Stranding? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch