Menu Premium
Loading...

TwitchCon 2019: Twitch Studio, veranderingen Creator Dashboard en meer

04/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend was TwitchCon, wat betekent dat er omtrent de streamingdienst weer genoeg nieuwtjes op te rapen waren. JJ en Koos nemen alle belangrijke nieuwtjes en onderwerpen van TwitchCon 2019 in Las Vegas met je door. Onder meer de Twitch Studio, de creator dashboard en nog veel meer veranderingen en toevoegingen worden besproken.

Veranderingen aan Twitch Studio en Creator Dashboard

Twitch Studio maakt het vanaf nu gemakkelijker voor nieuwe makers om aan de slag te gaan met instellingen. Zo kun je straks eenvoudig gebruiken maken van sjablonen voor customization. Er is een ingebouwde activiteiten feed, een chat en waarschuwingen zodat je verbinding kan maken met je publiek terwijl je streamt. Twitch is eerder dit jaar begonnen met het testen van Twitch Studio. In november zal Twitch Studio voor alle streamers beschikbaar zijn.

Daarnaast komt er ook een Creator Dashboard: “We’re completely revamping the streamer experience with an all-new, customizable web dashboard. Streamers can now easily access and customize a set of Quick Actions. For newer streamers, the included assistant suggests tips to help them level up their streams. You can check out the new dashboard in October.”, aldus Twitch. Verder wordt ook de channel page redesigned en komt er een Mod View.

Data voor TwitchCon 2020

Ja, nu al. Volgend jaar zijn er zoals altijd weer twee TwitchCon’s: een in Amerika en een in Europa. En in Europa is het de beurt aan Nederland! Op 2 en 3 mei 2020 vindt de Europese TwitchCon namelijk plaats in Amsterdam. Hoe vet is dat! Het Amerikaanse feestje zal volgend jaar plaatsvinden in San Diego. Dus voor de liefhebbers, begin alvast met het prikken van de datum’s. Het zal nodig zijn.

Wat was voor jouw het hoogtepunt van TwitchCon 2019? Ben jij al hype voor TwitchCon 2020 en ben jij van plan daarheen te gaan? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch