Menu Premium
Loading...

Twitch enquête! Waarom kijken mensen Twitch bij Gamekings?

17/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twitch! Het beste platform als het gaat om het live streamen van games. Naar aanleiding van een onderzoek van de oud-Gamekings stagiair Buck Bijlsma duiken JJ en Koos in de wondere wereld van Twitch. Buck doet een onderzoek naar de relatie tussen Gamekings en Twitch. Een onderdeel van zijn onderzoek is een enquête voor jullie! Dit onderzoek is ook erg interessant voor Gamekings natuurlijk dus help ons aan nieuwe inzichten! In dit item vraagt gamer en journalist van de oude stempel, onze huis-millenial Koos, de huid van het lijf over dit platform. Dus check nu: Twitch enquête! Waarom kijken mensen Twitch bij Gamekings?

Hoe gaat het met Twitch in Nederland?

Twitch is enorm aan het groeien in populariteit, de laatste tijd schieten de kijkersaantallen enorm omhoog. Je ziet telkens weer andere Engelstalige streamers uit de grond komen. Tegenwoordig bereiken echt grote streamers aantallen van wel honderd duizenden concurrent viewers. Dat deze streamers daar goed geld aan verdienen dat is ondertussen wel bekend. Maar hoe zit dit eigenlijk in Nederland? Hoe groot is Gamekings nou eigenlijk? Valt er in Nederland van te leven? Is het wel mogelijk om als een Nederlands sprekend medium de aantallen viewers te halen die ze elders in de wereld weten te pakken?

Vul de enquête hier in!

Help Buck en Blammo Twitch te analyseren!

Hallo Bazige Baas! Tof dat je de tijd neemt om deze enquête in te vullen! In het kader van mijn opleiding Media, Informatie en Communicatie (Hogeschool van Amsterdam) doe ik onderzoek naar de fundamentele redenen van mensen om naar live content te kijken. Met deze kennis hoop ik Blammo meer inzicht te geven in de dynamiek van live content en hun hiermee advies te kunnen geven bij het inrichten van hun toekomstige live-activiteiten.

De enquête bestaat uit 23 korte vragen en neemt ongeveer zes minuten in beslag. Onder de deelnemers verloot ik drie Bol.com tegoedbonnen van 25 euro!

Ik stel je deelname zeer op prijs!

Buck Bijlsma

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch