Menu Premium
Loading...

Twin Mirror Review – Kopen, budgetbak of slopen?

09/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden hadden JJ en Skate het over Tell Me Why, toentertijd de nieuwste episodische game van Dontnod Entertainment. Nu, een klein poosje later, zijn we aangekomen bij Twin Mirror, de tweede game van Dontnod in een denderende 4 maanden tijd. Bevalt Twin Mirror even goed, beter of minder dan hun vorige release? Of had de game überhaupt iets later uit moeten komen vanwege het recente Tell Me Why? Skate & JJ vertellen het jullie in de Twin Mirror Review.

Niet episodisch zoals Tell Me Why en Life is Strange

In tegenstelling tot een aantal van Twin Mirror zijn voorgangers, is Dontnod nieuwste telg een volwaardige game. Life is Strange, Life is Strange 2 en Tell me Why waren allemaal games die binnen een tijdspanne van een aantal maanden over meerdere afleveringen verspreid uit zouden komen. Maar net zoals Remember Me en Vampyr, ook twee games van Dontnod, krijg je gewoon in één keer de gehele game in je handen gedrukt. Nu is de vraag of dit de juiste keuze was. Had Twin Mirror beter episodisch kunnen zijn? Of past de hele game in 1 keer uitbrengen beter bij het verhaal en de gameplay van Twin Mirror? Skate heeft zijn mening wel klaar…

4 maanden na Tell Me Why

Dontnod Entertainment is de afgelopen periode de games lekker in hoog tempo naar buiten aan het werken. Zo hadden we ongeveer 4 maanden geleden al Tell Me Why gereviewed. En dit is niet de eerste keer dat Dontnod meerdere games in één jaar uitbrengt. In 2018 hadden ze daar ook al een handje van. In dat jaar brachten ze namelijk Vampyr, The Awesome Adventures of Captain Spirit en de eerste aflevering van Life is Strange seizoen twee uit. Dontnod is net een fabriek die het ene stukje content na het andere stukje content ontwikkelt. Vinden JJ en Skate dat Dontnod iets meer de tijd moet nemen tussen releases? Of gaat het snelle werken ze goed af? Je komt het te weten in de Twin Mirror Review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch