Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 3 – Tweedehands goodies in de vetste wijk van Tokyo

18/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klablabber!!! Komt ie keihard op je vadsige harses. Deze nieuwe Tokyo Mayhem Goodie Goodness aflevering waar Jelle, Boris, Daan en Steven het ruime sop kiezen en koers zetten naar de vetste spots in Tokyo. Speciaal voor jou! En natuurlijk voor iedereen die gedoneerd heeft, want we zijn de Goodie bag aan het vullen met vette shit waar we allemaal stiekem een beetje jaloers op zijn. We zouden het liefst zelf ook wel die goodie bag willen winnen. Wat er allemaal aan de tas wordt toegevoegd, zie je in TGS 2018 Item 3 – Tweedehands goodies in de vetste wijk van Tokyo!

Goodie Hunt 3.0

Helaas kunnen we de tas niet houden. Wat wel kan: een bezoek brengen aan Shimo-Kitazawa, Ginza en Shibuya. Hier vinden we genoeg thrift shops, maar ook de aller aller aller dikste Toy Store van Tokyo. Verder is Jelle dikke vrienden geworden met een avocado – of “advocado” zoals Boris zegt – en droomt Steven nog elke dag over sushi. Nu maar hopen dat het niet keihard gaat regenen als de mannen onschuldig in hun korte broeken over straat lopen.

Kekke schoentjes

En wat nog meer? We hebben uiteraard veel gelachen. Steven stond weer eens op stand-by, waardoor we de metro misten en in de spits terechtkwamen. Ook hebben we veel Japanners gezien die dure schoenen dragen. Maar dan ook écht duur. Niet van 225 euro duur maar echt maandsalaris duur.

Laat alsjeblieft even weten in de comments wat je van dit item vond, want Daan werkt zich helemaal de pleuris om al deze items te maken en het is gewoon heel erg goed voor zijn moraal als hij al jullie meningen leest. Oh, en laat ons ook even weten wat je favoriete game is op de aankomende Tokyo Game Show, want zoals je weet, is dat de reden waarom we hier zijn.

Zo, nog even de laatste woorden tieten (damn you auto correct!) en dan bam! Dan gaan we livestreamen en misschien wel een biertje drinken. Of andersom, dat is ook goed. Voor nu, check TGS 2018 Item 3 – Tweedehands goodies in de vetste wijk van Tokyo en dan zien we je graag in de livestream!

PS: Schrik niet van de thumbnail van dit item. Daan was de camera aan het scherpstellen en maakte per ongeluk een mooie foto.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch