Menu Premium
Loading...

Twee weken langs dagelijks Eindejaarscontent + twee keer Premiumvision

15/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

2021 was op de meeste vlakken niet bepaald een glorieus jaar. Ook niet op game gebied. De toverwoorden waren toch wel ‘uitstel’, ‘next gen console schaarste’ en ‘bugs en glitches’. Dat weerhoudt ons er echter niet van een fraai einde aan dit bewogen jaar te draaien. Dat hebben jullie, de trouwe kijkers van Gamekings, meer dan verdiend. Meer Premium leden dan ooit, betere kijkcijfers voor zowel de website als Twitch en veel fijne discussies in de comments en de chat. Daarom presenteren wij twee weken lang elke dag  Eindejaarscontent. En als kers op de taart maar liefst twee afleveringen van Premiumvision. Zodat jullie er allemaal warmpjes bij zitten aankomende Feestdagen.

Niet één maar twee afleveringen Premiumvision rond de Kerstdagen

JJ is gaan zitten om het programma uit de doeken te doen. Zoals altijd onder voorbehoud want we hebben ons wel wat voorgenomen en je weet in deze onzekere tijden dat er maar iets hoeft te gebeuren en planningen gaan door de war. Maar basis is dat we vanaf de maandag de 20ste tot aan zondag 2 januari elke dag Eindejaars content droppen. Soms zelfs met twee video’s tegelijk. Vanzelfsprekend zitten daar de Eindejaars interviews bij. Afgenomen door Jelle. Maar we kijken ook op allerlei manieren terug naar 2021. Plus het begin dan de Fruitblik op het nieuwe jaar. Dat ik het eerste gezicht een enorme zwik aan dikke games lijkt te gaan brengen. Maar goed, laten we de boel niet gaan jinxen.

Donderdag 23 december grote Kerst Party Stream vanaf 16:00 uur

Onderdeel van de Eindejaars content zijn dit jaar maar liefst twee afleveringen van Premiumvision. Een Christmas Holiday special in stijl deel 1 en 2. Met als hoofdonderwerp een probleem dat Skate opeens heeft rond Kerst. Het eerste deel wordt op donderdag direct na afloop van de grote Kerst Party Stream online gezet. Vanaf een uur of 16:00 gaan we nog een keer live knallen. Samen met jullie. Om een spreekwoordelijk punt te zetten achter 2021. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij. Wij denken dat jullie wel een feestje kunnen gebruiken.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch