Menu Premium
Loading...

TUNIC Review – Kopen, budgetbak of slopen?

06/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms zijn er van die kleine games die we graag willen bespreken. Omdat er meerdere presentatoren zijn die er verliefd op zijn geworden. En vandaag krijg je zo’n bespreking. Want JJ en Skate gaan het hebben over TUNIC. Het is één game van TUNIC Team, een relatief onbekende developer. Het betreft een RPG game die draait om een lieftallig vosje. Alleen schijn bedriegt. En niet zo’n beetje ook. Is TUNIC vet om te spelen? Weet het een plek te vinden in onze overvolle game-agenda’s? En hoe zit het met de hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Dat ga je allemaal zien en horen in deze review van TUNIC.

Het verhaal van TUNIC

Verken een land vol verloren legendes, oeroude krachten en woeste monsters. Je doet dat in een isometrische wereld waar je als een kleine vos op avontuur gaat. Je bent gestrand in een verwoest land en bewapend met enkel het verlangen naar avontuur. Vervolgens ga je de strijd aan met gigantische beesten. Jij moet als vos het mysterie ontrafelen. Wat is er gebeurd met de wereld? En hoe pak je de battles aan? Is de game leuk om te spelen? Doet het dingen anders dan andere games? En waarom werden er een aantal presentatoren verliefd op?

Kopen, budgetbak of slopen?

JJ en Skate geven natuurlijk het antwoord op de belangrijkste vraag: Kopen, budgetbak of slopen? Hadden ze plezier? Raden ze het jullie zelfs aan? Hoe beviel de art style van de game? Is het inderdaad een mix tussen Zelda en Dark Souls zoals veel mensen claimen? Je gaat het allemaal horen in de TUNIC Review – Kopen, budgetbak of slopen?. Laat in de reacties weten of je ook enthousiast bent geworden over het spel. En het binnenkort een kans gaa geven met behulp van de Xbox Game Pass. Of wacht je op de PlayStation-versie?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch