Menu Premium
Loading...

Tropico 6 Review: “Dit voelt weer heel ouderwets vertrouwd”

31/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Daar zitten ze hoor. Jelle en Daan zijn speciaal voor jou gaan zitten om Tropico 6 met je door te nemen, voor de enige echte review. Jelle heeft speciaal voor de review zijn meest tropische shirt aangetrokken. Jelle is een dictator van een bananenrepubliek, Daan trouwens ook. Maar hij heeft zijn bananenshirt niet meegenomen.

Jelle is ervaringsdeskundige in Tropico

Naast het bananenshirt heeft Jelle nog meer meegenomen. Namelijk een bak aan ervaring in alle games. Hij heeft ze namelijk (bijna) allemaal gespeeld. Daan niet, maar heeft toch wel ook wat deeltjes gespeeld. Ook voelen Jelle en Daan zichzelf Anno-fans. Na Boris zijn zij toch wel het grootste fan van werelden bouwen vanuit een god-like-perspectief. Tropico gaat hand in hand met humor en het verdienen van tyfus veel geld. Dit kan over de rug van mensen en dit kan ook samen met mensen. Ga je democratisch aan de slag of ben je de meest brute dictator? Je moet enorm veel verschillende facetten in de gaten houden en je voelt de macht dan ook echt terwijl je speelt.

Van klein eilandje naar..

Je begint met een klein eilandje. Dit bouw je langzaam steeds verder uit. En zo ga je aan de slag. Tot je een veel groter land tot je beschikking hebt. Een campaign modus bestaat en nodigt je uit om verschillende aspecten van de game te gaan proberen. De Sandbox modus geeft je meer vrijheid. Wat ga jij allemaal opbouwen als dictator? En is de game nou moeilijker of makkelijker dan Anno?

En? Ga jij de game checken na deze review? Of bewaar jij je zuurverdiende spaarcenten voor hele andere games die dezer dagen uitkomen? Laat het ons weten in de comments, stel daar ook je vragen en doe lekker mee. Is gezellig. Laat daar ook weten welke game jij meer ziet zitten! Anno of toch eerder Tropico?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch