Menu Premium
Loading...

Triple Treat: Drie weken, drie Triple A games en drie items

12/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaat weer zo langzamerhand richting de zomer. Wat voor zomer het gaat worden met al die Corona ellende, weet niemand. Mogen we weer met zijn allen een biertje buiten drinken? Mogen we naar het strand? Op vakantie naar binnen en/of buitenland? Niks is 100% gegarandeerd op dit moment. Behalve dan dat wij bij Gamekings jullie weer de nodige zomerse afleiding gaan bezorgen. En we trappen de zomerpret een beetje af met ‘Triple Treat’.

Wat is dit eigenlijk?

Wat houdt Triple Treat in. Eigenlijk is het vrij simpel: in drie weken tijd vieren we het bestaan van drie Triple A-games of franchises met elk drie video’s. En omdat het voer voor onze Premium Bazen is, weet je dat we de diepte in gaan. En natuurlijk vanuit de positieve hoek. Want alle drie de games in de Triple Treat behoren tot de persoonlijke favorieten van meerdere presentatoren. En je weet het, als we iets tof vinden, dan kan er niet genoeg content over gemaakt worden.

We beginnen natuurlijk wel goed

Drie games dus. Maar welke games gaan we dan behandelen. De eerste game of beter gezegd franchise is Assassins Creed. Een favoriet bij meerdere Gamekings. Daar gaan we drie items over maken. Bijvoorbeeld een over de ontstaansgeschiedenis van de serie. Want dat is best een opmerkelijk verhaal. En wat gaat Assassin’s Creed Valhalla ons voor innovatie bezorgen en wat zouden we willen dat er in de game ging gebeuren.

De twee game hoeven we eigenlijk niet aan te prijzen. Die wil zo’n beetje iedereen straks spelen. We hebben het natuurlijk over Cyberpunk 2077. En ook hier krijg je weer drie mooie items voorgeschoteld waar je straks lekker op het balkon of in de tuin van kunt genieten. En de derde, die houden we nog even geheim. Een verrassing hoort immers ook bij de zomer.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch