Menu Premium
Loading...

Tricky Towers Review

04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tricky Towers is sinds woensdag 3 augustus te gratis te downloaden op je PlayStation 4, mits je PlayStation Plus hebt. Op de redactie hebben we de code van de game echter al een flink poosje liggen en zijn we er al weken bij tijd en wijlen zoet mee. Nu we ‘m met z’n allen uitvoerig hebben kunnen spelen, is het de hoogste tijd voor de Tricky Towers Review!

David en Karim nemen in deze review plaats achter de desk in de studio om het te hebben over deze opmerkelijke variant op Tetris, gemaakt door het Nederlandse Weirdbeard Games. Het spelprincipe is eigenlijk gewoon Tetris, maar de game weet je flink te frustreren op bepaalde momenten. Zo kan de AI of jouw tegenstander op de bank of online allerlei supers inzetten, waardoor je blokken kunnen veranderen in onhandige piano’s of zo pleuris groot worden, dat ze je hele toren naar beneden laten flikkeren. Of David en Karim hier niet al bizar gestoord van zijn geworden, hoor je in deze review!

Tricky Towers is zoals gezegd dus nu uit op de PlayStation 4 en gratis te downloaden als je PlayStation Plus hebt. Moet je je slag slaan, of kan je deze rustig aan je voorbij laten gaan? Je hoort het van David en Karim in de Tricky Towers Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch