Menu Premium
Loading...

Trials Rising Review: ‘Heerlijk om jezelf uit te blijven dagen’

27/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je er al klaar voor? Doe je helm maar op en start je motoren want JJ en Daan zitten voor je klaar om de review van Trials Rising te doen! Eens kijken of deze game gigantisch op zijn plaat gaat of het parcours naadloos doorrijd.

Gassen en je evenwicht bewaren

Eigenlijk is de gameplay van Trials Rising best simpel, je doet twee dingen, gas geven en je evenwicht bewaren. Soms helpt het om een beetje te remmen of wat gas terug te nemen. Je moet ook een track leren kennen wanneer je er voor het eerst aan begint. De tracks variëren en zijn mooie en diverse omgevingen. Zo is er een Hollywood level maar ook een cliché Nederlands level met molens en andere clichés.  Er zit ook een track-editor in de game .

De game heeft een hoog fun-gehalte, op je plaat gaan is enorm grappig in de game en je personage gooit er allerlei kreten uit. Daarnaast is de game ook bloedserieus, want het kan enorm lang duren voor je die perfecte tijd neer kan zetten op een nieuw level.

Lootboxes

Toen JJ de game had opgestart schrok hij zichzelf een hoedje. Hij werd namelijk begroet door iets waar hij elke nacht rillend van wakker word: Lootboxes. Gelukkig kwam hij er al gauw achter dat de Lootboxes alleen een cosmetische functie hadden. Je kunt er niet beter van worden dan andere spelers en snel snellere motoren krijgen of zoiets dergelijks. Laten we hopen dat dat in de toekomst ook zo blijft. Je kunt ze overigens betalen met eikeltjes. In-game eikeltjes wel te verstaan.

Ga jij de game spelen? En geniet jij meer van het fun gehalte van de game of wil je net als JJ de perfecte tijden neerzetten? Laat ons weten in de comments hoe jij erover denkt!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch