Menu Premium
Loading...

Trials Evolution: Gold Edition Review

11/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna iedereen kent wel de Trials games die je stiekem op school speelde. Jelle in ieder geval wel en hij heeft zijn oude liefde teruggevonden in Trials Evolution: Gold Edition. JJ kent de game door de Xbox 360-versie van een jaar terug. Of Jelle’s hereniging positief was en of JJ het op de PC beter vindt werken dan op de Xbox 360, check je in deze Trials Evolution: Gold Edition Review.

De serie Trials begon jaren geleden op de PC, maar is pas echt bekend geworden toen Trials HD op de Xbox 360 verscheen. Trials Evolution verscheen een jaar geleden op Xbox Live Arcade en was een enorm succes. De game verkocht 100.000 stuks op de eerste dag. Dit was een tijdje het record tot Minecraft verscheen op de Xbox 360. De game is een tijd een Xbox 360 exclusive geweest, nu heeft RedLynx Trials HD en Trials Evolution gecombineerd tot Trials Evolution: Gold Edition en verschijnt hij niet alleen op de Xbox 360, maar ook zoals vanouds op de PC.

Trials Evolution is een motocross game waarbij je over knettergekke circuits een zo snel mogelijke tijd moet neerzetten en zo min mogelijk onderuit moet gaan. Natuurlijk wordt de game nog vetter wanneer je de circuits afgaat, onderweg meerdere salto’s maakt en niet op je bek gaat. Naast de klassieke motocross heeft de game ook een aantal extra’s zoals skiënd de baan over, zo ver mogelijk vliegen vanaf een schans of een motor waarbij je alleen kan leunen of juist alleen kan gassen.

Is de game na een jaar nog vernieuwend genoeg in combinatie met de HD-versie uit 2009? Of is Jelle’s jeugdliefde een stuk sexyer dan vroeger? Check het in deze Trials Evolution: Gold Edition Review.

Ontwikkelaar: RedLynx
Uitgever: Ubisoft
PlatformPC en Xbox 360

Trials Evolution: Gold Edition Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch