Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trek to Yomi Premium Review: ‘Dit is een van de mooiste games ooit’

11/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

In een maand waarin er weinig echte mega krakers uitkomen, is het uitkijken naar wat onbekendere pareltjes. En Trek to Yomi zou er daar zo maar één van kunnen zijn? In deze Premium Review leggen we uit waarom onze ogen al bij de eerste beelden op de E3 van 2021 op dit spel vielen. En we vertellen of hij de warme gevoelens die we toen voor dit kleinood hadden, waar kan maken. Want hoe zit het precies met deze game? Is het wreed om te spelen? Zit er een sterk verhaal achter en weten de graphics iets bij je teweeg te brengen? Je komt er allemaal achter in de Premium Review van Trek to Yomi.

Het verhaal van Trek to Yomi in de Premium Review

Als belofte aan zijn stervende meester heeft de jonge zwaardvechter Hiroki gezworen zijn stad en dierbaren te beschermen tegen alle bedreigingen. Geconfronteerd met tragedie en gebonden aan de plicht moet de eenzame samoerai boven zichzelf uitstijgen om de confrontatie met de vijanden succesvol af te sluiten. Met zijn acties bepaalt Hiroki zijn eigen toekomst. Is het JJ en Skate gelukt om de toekomst van Hiroki te bepalen? Hebben ze de game tot het einde uitgespeeld? En deden ze dat met plezier. Ze gaan het je allemaal vertellen.

De inhoudelijke kracht van de game

Is dit een game die het spelen zeker waard is? Hoe zit het inhoudelijk verder in elkaar? En zijn de graphics van het spel net zo mooi als bij de eerste beelden op die E3 van 2021? Kan de Unreal Engine 5 ook fraaie zwart-wit beelden produceren? Hebben we hier te maken met een unieke art style ? Of lijkt het veel op iets anders? JJ en Skate gaan het er met jullie erover hebben. En wie weet staat deze game aan het eind wel op je verlanglijst. Check snel de Premium Review van Trek to Yomi.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch