Menu Premium
Loading...

Transformers Fall of Cybertron Review

30/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Krakend metaal en het geluid van explosies zorgen voor een enthousiaste Martin en Skate. Robots die in het rond vliegen en rakketen die om je oren vliegen; het is vet en allemaal te zien in deze review van Transformers Fall of Cybertron.

Robots vliegen in het rond en de Autobots helpen je een handje met het uitroeien van de vijand. Deze game weet niet alleen een natte jongensdroom waar te maken maar daarnaast ook nog eens een ijzersterk sterk verhaal neer te zetten. Cybertron heeft het er moeilijk mee in Transformers Fall of Cybertron; de stad gaat ten onder en jij zit midden in het slachtveld samen met je de mede Autobots of Decepticons. Je speelt niet alleen; naast de Autobots en de Decepticons komen ook een aantal Dinobots aan bod.

De Transformers video game series zijn van ver gekomen, beginnend met de eerste release op de Commedore 64. Na de evolutie van 2D naar 3D en enige pixels later komen we uiteindelijk aan bij deze game: Transformers Fall of Cybertron. Zijn voorloper, Transformers: War for Cybertron, was vet maar niet bijzonder. Transformers Fall of Cybertron lijkt meer te beloven dan dat. Transformers Fall of Cybertron is de derde game ontwikkeld door High Moon Studios, waarbij de verwachtingen hoog gespannen zijn na een tegenvallend tweede deel. Het komt als een verassing voor onze Skate en Martin; Transformers Fall of Cybertron heeft veel verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger en weet Cybertron tot een echte ‘Hell’ om te toveren. Check snel de Transformers Fall of Cybertron Review.

Ontwikkelaar: High Moon Studios
Uitgever: Activision
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Transformers Fall of Cybertron Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch