Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash over Guardians of the Galaxy Vol.3 & The Witcher Bloodlines

08/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt deze donderdag niet beter aanvangen dan met een verse editie van Trailer Trash. Chill onderuit gezakt kijken naar een aantal nieuwe trailers en kijken of ze gebashed worden of niet. Vandaag zitten Boris, Huey & JJ achter de desk met de drie, inmiddels befaamde, rode luidruchtige buzzers. We hebben 11 trailers op de lijst staan die of keihard weg gedrukt gaan worden of helemaal uitgekeken. Van game trailers tot aan film trailers, van de film Guardians of the Galaxy Vol.3 tot aan de serie The Witcher: Blood Origins en de game Papetura. Ze komen allemaal voorbij in deze Trailer Trash. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Durven we Guardians of the Galaxy 3 weg te drukken?

De Feestdagen komen er aan, de ideale tijd om lekker films en series te bingen en games te spelen. Mogelijk komt deze editie van Trailer Trash dan op het juiste moment. Want wie weet zit er wat fraais voor je bij. Guardians of the Galaxy 3 gaat zeker bij vele kijkers in de smaak vallen. Maar doet de trailer dat ook bij ons vakkundige testpanel? Of wat dacht je van het nieuwe seizoen van The Witcher op Netflix? Die exact op Kerst begint. Dat gaat toch niemand weg drukken? Er zijn natuurlijk ook wat games zoals het kunstige Papetura en Ricky ReCharge. Gaan alle deze titels de buzzers overleven. Het antwoord krijg je zodra je op de Play buzzer drukt.

Alle trailers netjes op een rij

Omdat smaken verschillen en jullie bepaalde trailers anders dan ons, wel willen zien, staan hier alle clips die we hebben bekeken op een rij.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch