Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met We Own This City, Cat Cafe Manager & Hell is Us 

21/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

21BAM. Het is tijd voor een nieuwe aflevering van Trailer Trash. Het item waar we een twaalftal nieuwe trailers beoordelen. Weten ze ons te bekoren, dan laten we ze uitspelen, vinden we ze nep, dan drukken we de promo genadeloos weg. Waiste of time immers. Vandaag hebben we onder andere de trailers van We Own This City, Nine Sols, Black Site en nog veel meer. Welke trailers gaan het overleven? En welke trailers beleven hun ondergang met dank aan onze immer kritische mening en de niets en niemand ontziende rode buzzer? Je gaat het allemaal zien en horen in de Trailer Trash van donderdag 21 april.

De releasetrailer van We Own This City

In de Trailer Trash hebben we niet voor niets buzzers op tafel staan. Tijd is kostbaar en om nu en trailer die ons werkelijk helemaal niks doet helemaal tot het einde uit te kijken, daar worden we niet vrolijk van. Het zorgt tevens voor een leuk spanningsveld. Slaagt de trailer van Cat Cafe Manager onze aandacht vast te houden. En willen we de gelijknamige serie kijken naar aanleiding van de trailer van We Own This City? Klik op de Play knop en je weet het.

Welke trailer gaat het overleven?

Wat maakt het toch tot die ene top trailer? En wat zorgt het ervoor dat het onze aandacht vast blijft houden. Is het puur de grafische stijl? Goede muziek en audio kwaliteit? Of toch net dat ene unieke moment? Je gaat erachter komen of de trailer van vandaag aan onze verwachtingen voldoen. En het gaan redden tot het eindigen. Je ziet het allemaal in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Alle trailers van Trailer Trash op een rij

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch