Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Vikings Valhalla, Ghosts of Ozark & WWE2K22

27/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jij als Premium-lid vast wel weet zijn beste behoorlijk nerd. En trots erop. We pretenderen daarnaast ook over een goede smaak te beschikken. En kritisch te zijn. Dat alles komt samen in deze rubriek. Drie presentatoren gaan verschillende trailers bekijken en bepalen wat hot is en wat not. Welke trailer weet ons echt te raken? Welke trailer verbaast ons zelfs? En welke wordt snoeihard weg gestemd met behulp van de inmiddels welbekende Gamekings Buzzer? Je gaat het allemaal zien en horen in Trailer Trash. Met vandaag trailers van onder andere WWE2K22 en Ghosts of Ozark.

Elkaar te lijf gaan in WWE2K22

Van Hulk Hogan, Triple H tot aan Bautista. In de worstel-scene zijn er vele worstelaars gekomen en ook velen weer gegaan. Zo ook de games. Want in de afgelopen jaren heeft 2K er een hoop uitgebracht. Dit jaar komt zoals verwacht WWE2K22 uit. En dus gaan we de trailer bekijken. Krijg Koos, Daan en Jelle dezelfde vibes als bij een echt wresting match? Of weet de video de heren niet te raken en hoor je al snel de buzzer rondzingen?

Vikings Valhalla speelt zich eeuw na de originele serie af

We blijven bij het vechten. Nu echter met een saus van verantwoorde geschiedenis er om heen. De drie kijken krijgen namelijk de trailer van Vikings Valhalla voorgeschoteld. De serie speelt zich een eeuw na de eerste serie af. Deze serie was best populair en nu is er dus een soort van spinoff. Krijgen Daan, Jelle en Koos door de trailer zin om het volgende deel te kijken? Of gaat de trailer het net zoals de Vikings ten onder? Dit en nog veel meer zie en hoor je in deze editie van Trailer Trash. Hieronder hebben wij de volledige lijst van de trailers voor je op een rij gezet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch