Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Uncharted, Lacuna & Legend of the White Dragon

08/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het nieuwe jaar is begonnen. En ook in 2022 gaan we lijsten met nieuwe trailers checken op kwaliteit en impact. Want we zijn keihard. We hebben geen tijd voor halfbakken zooi. Die drukken we rücksichtslos weg. En dus gaan we ook dit jaar speciaal voor de Premium leden lekker bashen. Want welke trailers gaan dit jaar ons rode knop overleven? En zitten er een paar tussen waar we wel absoluut zin van krijgen om het te spelen of te bekijken? Je ziet het allemaal in deze editie van Trailer Trash.

PlayStation-avonturen beleven in Uncharted de film

We kijken dit keer bijvoorbeeld naar de trailer van Uncharted. Het gaat misschien een film zijn waar de fans van de serie erg veel zin in hebben. De cast is in ieder geval meer dan okay. Nu is de vraag of de tweede trailer ook echt goed is? Of is dit een kut trailer. En stelt het daarmee net zo teleur als de beschikbaarheid van de PS5 consoles? Verder bekijken we de trailer van The Northman. Hebben we zin in de film? En wat vinden we van de trailer? Is het vet? Dit zijn niet de enige trailers die we vandaag voor je hebben. Jelle, Daan en Koos gaan er tien langs. Hier beneden hebben we de links voor je verzameld. 

Trailer trash met de eerste trailers van 2022

We bekijken onder meer nog Lacuna, Legend of the White Dragon, Severance,Trek to Yomi en Gran Blue Fantasy Relink checken. Gaan ze de buzzer overleven? Of dalen ze af in vergetelheid dankzij onze keiharde mening. Wat zorgt voor een goede trailer? En zijn game trailers het vetst of toch films? Dit en meer zie en hoor je in een nieuwe editie van Trailer Trash. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch