Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met The Sandman, Pinnochio & Willow

09/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We serveren je, lekker midden in de week, een nieuwe editie van Trailer Trash. Gewoon omdat het kan. Zodat je vandaag of morgen even lekker onderuit gezakt kan kijken naar een twaalftal nieuwe trailers. En dan maar in spanning afwachten of de heren van dienst, Daan, JJ en Koos ze uitzitten of ze rücksichtslos wegdrukken. En dat doen de drie met de inmiddels befaamde rode, steeds iets minder luidruchtig wordende buzzers. We hebben dit keer 12 trailers op de lijst staan die de uitdaging aan gaan. Van game trailers tot aan film en serie trailers, ze zitten allemaal in deze editie. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Kan Willow opnieuw de impact maken die het in 1988 maakte?

Een van de trailer die we bekijken is die van Willow. Een naam die bij alle drie de heren een belletje doet rinkelen. En dat kan goed kloppen. Het betreft een film uit 1988. Een periode waarin Daan en Koos beiden nog niet eens in de planning stonden. Maar het was wel een succes. En nu komt er dus iets nieuws met dezelfde naam. Kan de eerste trailer de heren bekoren? Voelen ze de fantasy setting die veel weg heeft van Lord of the Rings en Narnia?

Alle trailers op een rij

Mocht je het niet met ons eens zijn en een abrupt weg gedrukte trailer wel willen uitkijken. Of vind je een trailer zo vet dat je hem nog een keer wilt zien, zonder dat gelul van ons er door heen, dan hebben we ze hieronder netjes gelinkt en wel voor je op een rij gezet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch