Menu Premium
Loading...

Trailer Trash met No Man’s Sky, Infinite & Lies of P

02/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een kakelverse editie van Trailer Trash staat voor je klaar, gezegend met 13 frisse trailers. Maar zijn ze ook goed en kunnen ze aandacht van de redacteuren vasthouden. Het team wat deze week de trailers gaat bekijken bestaat uit Daan, Jelle en Koos. Dus je weet wat dat betekent: chaos alom en beelden die worden geprezen of afgekraakt. Tijdens deze Trailer Trash editie hebben we onder andere een trailer van een No Man’s Sky uitbreiding voor je, een trailer van een nieuwe Mark Wahlberg film én een action RPG game trailer van Lies of P.

Trailer Trash: No Man’s Sky doet een cross-over

No Man’s Sky heeft in het begin van de release behoorlijk wat te verduren gekregen. De game was buggy, had weinig creativiteit en maakte vrij weinig waar van wat hij had beloofd. Inmiddels doet de game het een stuk beter. Met verschillende patches heeft de game waargemaakt wat de makers in eerste instantie voor ogen hadden. Inmiddels is No Man’s Sky zelfs klaar voor een cross-over. En niet zomaar een cross-over: een heuse Mass Effect cross-over. En dit kun je uiteraard niet zomaar toevoegen. Nee daar moet een trailer bij. Reden genoeg voor Daan, Jelle en Koos om te kijken of de trailer wat is, of dat een dik, vet rood kruis verdiend.

Marky Mark komt met een nieuwe film

Laten we eerlijk zijn: Marky Mark and the Funky Bunch was helaas geen groot succes. Mark Wahlberg besloot het daarom over een andere boeg te gooien en te gaan acteren. Iets wat hem beter afgaat, gezien het feit dat hij een behoorlijk aantal succesvolle films op zijn conto heeft staan. En met Infinite komt daar (hopelijk voor hem) een geheel nieuw hoofdstuk bij. En je voelt hem al aankomen: waar een nieuwe film is, is een trailer. Een trailer die Daan, Koos en Jelle aan de Gamekings-tand gaan voelen. Gaat Infinite het halen, of komen er kruizen in beeld?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch