Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Dune, The Last Duel, Medievil Farmer & Jackass 4

29/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de zomer is er alle tijd om games te spelen en films & series te bekijken. Dat kan gaan om back catalogue  maar natuurlijk ook om nieuwe titels. En dus speurde de redactie het internet af op zoek naar de meest leuke, spannende en spraakmakende trailers. Om die vervolgens aan te bieden aan het immer kritische Gamekings-pannel. Want met hun buzzers kunnen zij bepalen of een trailer de kostbare airtime bij Gamekings mag vullen of dat het filmpje meteen weg wordt gedrukt. Want K met P. Welkom bij Trailer Trash, met in deze editie trailers van onder andere Dune, The Last Duel en Ghost of Tsushima Directors Cut. 

Weet blockbuster Dune de buzzer te overleven?

Elf trailers worden dit maal aan de mannen gevoerd. Elf trailers uit redelijk verschillende genre’s. Want Dune is toch echt wat anders dan The Last Duel. En Ghost of Tsushima Directors Cut Iki Island  kun je op geen enkele manier vergelijken met Weird West. En wat vinden Daan, Jelle en Skate van The Colony? En wordt wrestling fan Skate getriggerd door Heels. En hoe kijken Jelle en Koos hier tegen aan. Zij zijn niet bovenmatig geïnteresseerd in WWE. Valt Heels dan meteen af of biedt het top amusement. Je ziet en hoort het in de Trailer Trash van donderdag 29 juli.    

Alle elf trailers netjes op een rij

Zoals altijd zetten we de gebruikte trailers voor jou overzichtelijk en clickable op een rij. Zodat jij ze in alle rust kan uitzien. Want smaken verschillen en wie vind jij een weg gedrukte trailer wel monsterlijk wreed.  In ieder geval veel kijkplezier en hopelijk zit er wat voor je bij voor de komende vakantieperiode.    

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch