Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Amsterdam, Tulsa King & Disney Illusion Island

17/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt het weekend niet beter starten dan met een kakelverse editie van Trailer Trash. Chill onderuit gezakt kijken naar een aantal nieuwe trailers en kijken of ze gebashed worden of niet. Vandaag zitten Boris, Jelle & Koos aan de desk met de drie, inmiddels befaamde, rode luidruchtige buzzers. We hebben 13 trailers op de lijst staan die of keihard weg gedrukt gaan worden of helemaal uitgekeken. Van game trailers tot aan film trailers, van de film Amsterdam tot aan de game Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ze zitten allemaal in deze Trailer Trash. Hoeveel trailers worden er dit keer gespaard? Kom erachter in deze nieuwe editie van Trailer Trash.

Disney komt met een hoop trailers

Als er het afgelopen weekend een groot Disney event is gehouden, dan weet je dat er een lading aan Marvel en Star Wars trailers. De meeste trailers bewaren we voor de Nerd Culture van aanstaande zondag. Maar twee van deze titels krijgen hier al een crashtest. Het betreft Disney Illusion Island, Tales of the Jedi en Secret Evasian. Verder zijn ook trailers van onder andere Amsterdam, Illusion Lands, Tulsa King met Sylvester Stalone, Circus Electrique
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Forever Skies, All Quiet on the Western Front en Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom.

Alle dertien trailers op een rij, van Tulsa King tot Illusion Island

Het kan natuurlijk zijn dat je het helemaal niet met ons eens bent als we een trailer wegdrukken. En ja, je kan de titel van de desbetreffende film, serie of game op YouTube in de zoekmachine invullen. maar zo gemakzuchtig zijn we niet. Hier dus alle dertien trailer met linkjes op een rij.

Amsterdam
Disney Illusion Island
Illusion Lands
Tulsa King
Tales of the Jedi
Circus Electrique
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 
Secret Evasion
Forever Skies
All Quiet on the Western Front 
Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom
Dead for a Dollar 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch