Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met Industria, Star Wars & Foundation

20/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de afgelopen tijd zijn er aardig wat nieuwe trailers verschenen. Daarom is het hoog tijd dat we een aantal daarvan gaan bekijken. Om ze te prijzen, bespreken en soms keihard af te branden. Want onze juryleden zitten er natuurlijk voor maar één ding. Om een keer zo hard mogelijk op de knop te kunnen rammen. Welke trailer gaat het halen? En welke niet? En er zit veel leuke stuff bij, zoals clips van Industria, Star Wars en veel meer. Je gaat het allemaal zien in een nieuwe editie van Trailer Trash.

Star Wars Knights of the Old Republic op de Switch

We hebben een lekkere mix aan trailers voor jullie klaar gezet. Zo gaan we bijvoorbeeld de trailer keuren van Star Wars Knights of the Old Republic. Want die opnieuw uit. Geen remaster overigens, gewoon de klassieke versie, maar nu op de Switch. Wat vinden onze mannen van de trailer? Is het vet, of gaat het ten onder met behulp van de handen op de buzzer. Ook bekijken we de trailer van, hoe toepasselijk, Black Friday.

Naar Berlijn tijdens een fictieve versie van de Koude Oorlog in INDUSTRIA

Daarnaast gaan we het ook hebben over Industria. Een voor ons totaal onbekende shooter. Gaat de game het overleven? Is het vet, of drukken Boris, Jelle en Daan op de knop des doods? En zo wordt er veel meer letterlijk en figuurlijk gecheckt. En wat maakt een trailer nu eigenlijk echt goed? En welke trailer is nu echt slecht. Je gaat het allemaal zien in een nieuwe editie van Trailer Trash.

Alle twaalf trailers op een rij

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch