Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash met House of the Dragon, Path of Exile & Wolf

23/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor je favoriete item wat trailers betreft. We gaan zoals altijd 12 trailer eens stevig onder de loep nemen. We hebben het natuurlijk over een nieuwe editie van Trailer Trash. Welke trailer is het vetst? En welke clips gaan het misschien niet overleven? Je gaat het allemaal zien en horen in deze video. Vandaag hebben we verschillende trailers voor je klaar staan. Van games en films die je misschien niet zo 1,2,3 bekend voor komen, maar die misschien toch in de gaten dienen gehouden te worden. Trekt de trailer ons aan, dan kijken we hem uit. Vinden we het te treurig voor woorden, dan rammen we op de buzzer en is het klaar met die clip. Je gaat het allemaal tegenkomen in een nieuwe aflevering van Trailer Trash met beelden van House of the Dragon tot aan Path Of Exile.

Weet House of the Dragon het te overleven?

In de Trailer Trash hebben we een hoop nieuwe trailers voor je klaarstaan. Ken je Ratten Reich al? Of Zeros and Ones? Nee, wij ook niet. Gaan we de game of film na de trailer in de gaten houden? Of vinden we het maar niks en is elke minuut aandacht er één teveel?  Jelle, JJ en Koos kunnen met hun buzzers bepalen of een trailer de kostbare tijd bij Gamekings mag vullen of dat het filmpje meteen weg moet. En natuurlijk zit de trailer van House of the Dragon erbij. Gaat dat even vet worden als Game of Thrones?

Alle twaalf trailers op een rij

Zoals bij elke Trailer Trash zetten we de trailers voor jou overzichtelijk en met koppeling op een rijtje. Zodat jij ze in alle rust kan bekijken en ons kan laten weten of je het ermee eens bent. Want smaken verschillen en wie weet vind jij een weg gedrukte trailer juist wel vet. En dan kun je hem via deze link alsnog helemaal bekijken. Hoef je niet te googlen. Wij wensen jullie alle plezier met de trailers van

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch