Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash: de Gamescom 2021 trailers op het hakblok

31/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een echte Trailer Trash en deze editie staat speciaal in het teken van de Gamescom. We hebben al veel gezien en al veel besproken, maar toch missen ook wij wel eens wat. En dat is precies wat we in deze Trailer Trash gaan doen. De redactie heeft meerdere trailers voor Koos, Boris en Daan uitgezocht en zoals altijd mogen de mannen op de rode knop drukken om iets weg te buzzen als het echt niet om aan te zien is. Maar goed, het is niet allemaal trash of toch wel? We gaan zien wat de redactie heeft uitgezocht voor onze mannen.

Trailer Trash Gamescom editie: Een hoop verrassingen

Jeez wat was er veel te zien tijdens de Gamescom dit jaar. We hadden natuurlijk meerdere livestreams, we hadden een speciale Destiny show, Xbox en natuurlijk een avond met Geoff Keighley.  Aan de meeste games hebben we al best veel aandacht besteed. En ze waren eerlijk gezegd ook moeilijk te missen, Nee, voor deze Trailer Trash hebben we wat andere krenten uit de pap gevist. Zo komen o.a. Watch Dogs en Farming Simulator 2022 voorbij. Games die je misschien niet helemaal verwacht, en die Boris, Daan en Jelle mogelijk ook echt kunnen verrassen. Gaan de games drie kruizen krijgen, of gaan ze deze speciale editie van trailer trash toch redden?

Veel onbekende games

Het kon natuurlijk niet zo zijn dat alle games echt top waren tijdens de Gamescom dit jaar. We moeten natuurlijk ook wat trailers kunnen afbranden. We moeten streng zijn en onze sterke opinie met jullie delen en vervolgens drukken op de knop. We zijn strenge juryleden en in deze editie met de enige echte Boris erbij. Welke game gaat het dit keer redden? Welke game krijgt een echte afbrander of gaan de meeste games het toch overleven? Verder kan het ook zomaar zijn dat er niet alleen trailers van een game te zien zijn…. Je gaat het allemaal zien in deze speciale editie van Trailer Trash. Natuurlijk hebben we ook wat trailers voor je op een rijtje gezet:

 

Halo Infinite Multiplayer – Official Cinematic Trailer

MADiSON Gameplay Trailer

Midnight Fight Express – Official Trailer

Watch Dogs: Legion – Legion Of The Dead Trailer

Farming Simulator 22: First Gameplay Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch