Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash E3 2021 special met 12 trailers die we gemist hadden

18/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze nieuwe aflevering van Trailer Trash staat zoals beloofd in teken van E3 2021. We hebben al heel veel gezien en al heel veel besproken, maar toch missen ook wij wel eens wat. En dat is precies wat we in deze Trailer Trash gaan doen. JJ heeft 12 trailers voor Skate, Koos en Jelle uitgezocht die ze nog niet gezien hadden. En zoals altijd mogen de mannen op de rode knop drukken om iets weg te zoemen als het echt niet om aan te zien is. Maar goed: welke gametrailers heeft JJ voor de mannen uitgekozen?

Trailer Trash E3 2021: geen AAA games

Even een open deur intrappen: AAA titels ga je in deze Trailer Trash uiteraard niet terugvinden. Aan deze games hebben we de afgelopen weken meer dan genoeg aandacht besteed. En ze waren eerlijk gezegd ook moeilijk te missen. Nee, voor deze Trailer Trash hebben we wat andere krenten uit de pap gevist. Zo komen o.a. Silt, Pioner én Black Book voorbij. Games waar je misschien nog helemaal niet van gehoord hebt, en die Skate, Jelle en Koos mogelijk kunnen verrassen. Gaan de games kruizen krijgen, of gaan ze het toch redden?

Geen filmgeweld dit keer

Voor de film en serieheads onder jullie hebben we helaas wat minder nieuws. Er komen in deze speciale GKE3 Trailer Trash geen films en series voorbij. Geen De Oost, Infinite of iets anders. Enkel CGI of Gameplay trailers dit keer. Hieronder hebben we het overzicht voor je klaar staan met alle trailers op een rij, zodat je nog even kan kijken welke trailer je nog een keer op je gemak wilt bekijken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch