Menu Premium
Loading...

Trailer Trash E3 2018: Wat was de parel en wat het gedrocht?

15/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We doen al vele jaren elke vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 een livestream op ons Gamekiings kanaal op Twitch. Als je dat is ontgaan, dan heb je de afgelopen jaren echt onder een steen geleefd. Logisch dus dat deze vrijdag de verbinding met het interweb weer open hebben gezet. Nog één keer een stream helemaal in de E3-sfeer. Als afsluiter van een week van keihard werken, maar evenzo van ontzettend veel plezier. En dat plezier houden we er gewoon in tijdens de laatste stream, want we gaan eens lekker door alle trailers heen surfen die we de afgelopen week voorbij hebben zien komen vanuit Los Angeles. We bepalen vervolgens met elkaar en met de community of het tof was of een digitale punzooi. Daarom ook de naam ‘Trailer Trash E3 2018’.

Van The Last of Us 2 tot My Friend Pedro, elke trailer lekker op een rij

In twee uur tijd jagen we er tientallen trailers doorheen. Met commentaar. Vinden we het tof of niet, zitten er mooie stukken in de trailer of niet en wat is opgepoetste sht en welke trailer is legit. Je gaat ze straks allemaal weer tegenkomen, de trailers van The Division 2, The Awesome Adventures of Captain Spirit, Assassin’s Creed: Odyssey, Fallout 76, Spider-Man, Death Stranding, Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Kingdom Hearts 3 en The Last of Us 2. Maar we gaan ook lekker obscuur met games als Sabel en My Friend Pedro.

En omdat het overduidelijk ‘The year of the Deer’ was in Los Angeles, pakken we deze laatste stream van de E3-week ook buitengewoon hertig aan. Veel plezier en nogmaals bedankt voor de overweldigende aanwezigheid van de community in onze streams, de bereidheid om al onze items te bekijken en natuurlijk de overweldigende steun die van jullie hebben ontvangen. Het heeft ons erg veel energie gebracht. Geniet daarom maar eens op je gemak van deze twee uur durende ‘Trailer Trash E3 2018’, moht je de stream gemist hebben. Komt de hele E3 2018 weer even aan je voorbij gezoeft.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch