Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Trailer Trash 2019: Resident Evil 2, Metro Exodus en Death Stranding

21/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het debuutjaar van Trailer Trash, wat amper een half jaar is geweest, zit er op. Daarom vonden Jelle, Emiel en Koos het een goed idee om eens naar 12 trailers te kijken van grote games en ze, een paar maanden na release, nog eens te beoordelen. Wat was de beste trailer van 2019? Death Stranding, Sekiro, Metro Exodus of toch Resident Evil 2? En wat voor cijfers krijgen de getoonde trailers? Je ziet het allemaal in deze laatste 2019-editie van Trailer Trash.

Death Stranding, Metro Exodus en Sekiro

Niet zo gek natuurlijk dat deze drie games mooie trailers hebben geproduceerd. Death Stranding maakt trailers van een minuut of zeven, terwijl Sekiro artistiek gezien heel geschikt is voor trailers die het oog verwennen. En voor Metro Exodus geldt dat de setting er gewoon voor gemaakt is. Maar zit er tussen deze drie ook een trailer van het jaar of is het toch een andere trailer geworden?

Het is misschien wel een preview van

De top tien’s tijdens de eindejaarsinterviews. Want veel van deze games staan zeker in een of meerdere top 10’s. Niet dat dit nou allemaal heel shockerend is, want games als Death Stranding, Sekiro en Resident Evil 2 staan bij veel mensen in de top tien dit jaar. Een jaar dat als tussenjaar had moeten gelden. Toch zijn er een paar prima games en dus ook trailer uitgekomen de afgelopen 12 maanden. Maar wat was volgens jouw de beste trailer van 2019? Dat kan een trailer zijn uit dit rijtje, maar ook een trailer van een compleet andere (en misschien ook wel onbekende) game. Laat het weten in de comments hieronder en vertel welke trailer jij afgelopen jaar het vetst vond.

De trailers van deze Trailer Trash

25 jan Resident Evil 2

15 feb Metro Exodus

8 maa Devil May Cry 5

22 Maa Sekiro: Shadows Die Twice

26 april Days Gone

27 jun F1 2019

13 sep Borderlands 3

25 okt Call of Duty Modern Warfare

25 okt The Outer Worlds

31 okt Luigi’s Mansion 3

8 nov Death Stranding

15 nov Stars Wars Jedi: Fallen Order

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch