Menu Premium
Loading...

[Trailer] Borderlands

16/12/2007 0 Tweet Het Like/Deel Het

In einde van de week vrijdag zag je Boris en Dennis al vertellen over Borderlands, een nieuwe shooter met RPG elementen van de makers van Brothers in Arms. Op de Leipzig Gameconfention gaf Gearbox CEO Randy Pitchfors hoogstpersoonlijk een demonstratie van deze super sfeervolle titel waarin meer dan 500.000 verschillende wapens zitten. Het spel speelt zich af op een bijna verlaten planeet aan de buitenkant van het gebied in de ruimte dat onder de controlle van de mesnheid valt. Avontuurlijke colonisten zijn op de winterse planeet geland en hebben er hun kampen opgezet. Ze wisten echter niet dat die winter slechts een kleine 25 jaar duurde en nu de lente is ingezet, komen de meest verschrikkelijke monsters uit het ijs.

Het resultaat is een Mad Max achtig spel waarbij de bevolking is gedecimeerd door de oorspronkelijke bevolking van de planeet. Je ziet dan ook bijna niemand in de game die niet op een of ander manier gewond is. Goed voorbeeld is de chick in deze trailer maar het is jammer dat de trailer deze verrassing verklapt want het is een mooi moment in de game.

Waarom je zelf op de planeet bent is vooralsnog een raadsel maar het heeft waarschijnlijk iets te maken met The Vault, een geheimzinnige poort die doet denken aan Stargate. Het spel staat geplanned voor oktober 2008 maar zou zo maar kunnen worden uitgesteld naar 2009… Binnenkort meer…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch