Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer III Preview [Fruitblik ‘22]

19/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Total War: Warhammer III. En natuurlijk Skate als de man die er alles over vertelt.

Gaat dit het beste deel zijn uit de serie?

Zoals jullie weten zijn sommigen van ons erg fan van de Total War-serie. En Skate zit daar dan nog een stapje boven. Die is er bijkans idolaat van. Toen hij dus de mogelijkheid aangeboden kreeg om aardig wat turns te kunnen spelen in Total War: Warhammer III, zei hij geen nee. En dat zorgt voor een preview van hoog kaliber. We hebben nu immers echt een idee hoe de game in praktijk is. Gaat dit een van betere versies zijn uit de Total War serie? En wordt Total War: Warhammer III misschien wel het ultieme deel uit de Total War: Warhammer-reeks? Skate gaat het je allemaal in geuren en kleuren uitleggen.

In Total War: Warhammer III ga je de oorlog aan met verschillende wezens

Natuurlijk wil je weten of dit derde deel ook een hoop nieuwe dingen brengt. is er sprake van innovatie? En is die innovatie vet? Of houdt developer Creative Assembly het bij het vertrouwde recept ? Hoe pakken de massale oorlogen in de game uit ? Zijn ze letterlijk en figuurlijk wreed? Wordt dit de beste Turn-based strategy van het jaar? Terwijl we pas net begonnen zijn? Gaat dit één van de betere titels zijn van het propvolle februari? Of krijgt Warhammer III het moeilijk krijgen in de strijd tegen al die andere top titels? Je ziet en hoort het allemaal in het Fruitblik item over Total War: Warhammer IIII.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch