Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer II E3 2017 Preview

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Google Plus Jan Johan Belderok
Google Plus Richard 'Skate' Simon
16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog meer E3! En deze keer heeft Boris de strategy game Total War: Warhammer II kunnen spelen. Of nou ja, hij heeft een battle kunnen spelen. En onze Kale-B is geen vreemde van de Total War games, maar de Warhammer combinatie is wel nieuw voor hem. Of het spelen van deze Fantasy RTS hem een beetje beviel zie je hier in deย Total War: Warhammer II E3 2017 Preview. Maar je krijgt ook de mening van Skate te horen die groot fan van het eerste deel is.

Epische veldslagen

De Total War franchise gaat al heel wat jaartes mee en heeft door de jaren heen behoorlijk wat fans voor zich weten te winnen. Door de combinatie van turn-based city management en real-time battles met duizenden manschappen is elke total war game uniek in zijn soort. Total War stond altijd bekend om de historische accuraatheid en speelde zich af in bijv. het oude Rome, Japan en Middeleeuwen. Maar in 2015 is The Creative Assembly een andere weg ingeslagen door samen met Games Workshop, Total War en Warhammer te combineren in Total War: Warhammer. Een meesterlijke zet want nu kon je de epische veldslagen die we gewend waren spelen met de fantasy rassen van het Warhammer universum. En blijkbaar beviel deze game zo goed dat ze besloten hebben om direct met een vervolg te komen. Want Total War: Warhammer II werd afgelopen maart officieel aangekondigd.

“Maar vier rassen verdomme!?”

In dit nieuwe deel zijn er vier speelbare rassen: de Lizardmen, High Elves, Dark Elves en een nog onbekend ras. En nu hoor ik je denken “Maar vier rassen verdomme!?” Wees niet bang, alle rassen die je in het eerste deel bezit zullen unlocked zijn in de multiplayer en in de grand campaign die de maps van deel een en twee combineert.

Heb jij een beetje zin in deze game? Of had je liever een nieuwe Total War gehad die zich afspeelt in de “echte” wereld? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
 • Andre Vd Werf

  Haha Lizard people ๐Ÿ˜€ Het is Lizardmen Skate ๐Ÿ˜‰ Hoe dan ook vind ik het tof om te zien dat jij je ook kunt vermaken met dit soort titels. In totaal zitten er 4 races in deze nieuwe game: Dark elves – High elves – Lizardmen en Skaven. Het zal wel weer wat extra tol gaan eisen van mijn pc ben ik bang… een grotere map betekend ook meer berekeningen. We gaan het zien ๐Ÿ™‚ Bedankt voor de Preview heren.

  • RidhoHidayat

   Doe niet zo mal, Skaven bestaan niet ๐Ÿ˜‰

 • straataap

  hell yeah !

 • Marcel Poot

  dus wij moeten de adblocker uitzetten omdat jullie anders niks kunnen uitzenden?..belachelijke reden, jullie krijgen per uitzending betaald, een reclameblok geeft zelfs meer geld in het potje..ik snap ook wel dat je baas zijn nieuwste auto a 24mil nog even moet kopen en zijn leuke pakje a 80mil om even aan te trekken naar een bijeenkomst van geldverbranders..dat is nu eenmaal zijn ding..en overal zijn reclamestukken te zien en te horen..dat ik dat soort ongein nou niet op internet wil zien en horen en mijn geld moet steken in een internetsite vol met reclame zijn mijn ding..mocht je et niet bevallen dan kun je altijd nog even je site aanpassen zodat wij geen adblocker hoeven te gebruiken..simpelweg een knop aan de zijkant die men doorstuurt naar een pagina voor AL je reclameblokken..degene die het interesseert die klikt daarop en kan genieten van je reclameblokken..de rest die net als mijzelf geen moer geeft om die reclame en niet de reclame door de strot geduwd willen krijgen (wat op tv en radio wel gebeurd), internet is voor iedereen die het kan veroorloven..maar niemand wil betalen voor internet dat word gecontroleerd door reclame eigenaren en mensen die over de rug van een ander rijk willen worden.

  • co2301

   Zand in de vagijn denk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord