Menu Premium
Loading...

Total War: Warhammer II E3 2017 Preview

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog meer E3! En deze keer heeft Boris de strategy game Total War: Warhammer II kunnen spelen. Of nou ja, hij heeft een battle kunnen spelen. En onze Kale-B is geen vreemde van de Total War games, maar de Warhammer combinatie is wel nieuw voor hem. Of het spelen van deze Fantasy RTS hem een beetje beviel zie je hier in de Total War: Warhammer II E3 2017 Preview. Maar je krijgt ook de mening van Skate te horen die groot fan van het eerste deel is.

Epische veldslagen

De Total War franchise gaat al heel wat jaartes mee en heeft door de jaren heen behoorlijk wat fans voor zich weten te winnen. Door de combinatie van turn-based city management en real-time battles met duizenden manschappen is elke total war game uniek in zijn soort. Total War stond altijd bekend om de historische accuraatheid en speelde zich af in bijv. het oude Rome, Japan en Middeleeuwen. Maar in 2015 is The Creative Assembly een andere weg ingeslagen door samen met Games Workshop, Total War en Warhammer te combineren in Total War: Warhammer. Een meesterlijke zet want nu kon je de epische veldslagen die we gewend waren spelen met de fantasy rassen van het Warhammer universum. En blijkbaar beviel deze game zo goed dat ze besloten hebben om direct met een vervolg te komen. Want Total War: Warhammer II werd afgelopen maart officieel aangekondigd.

“Maar vier rassen verdomme!?”

In dit nieuwe deel zijn er vier speelbare rassen: de Lizardmen, High Elves, Dark Elves en een nog onbekend ras. En nu hoor ik je denken “Maar vier rassen verdomme!?” Wees niet bang, alle rassen die je in het eerste deel bezit zullen unlocked zijn in de multiplayer en in de grand campaign die de maps van deel een en twee combineert.

Heb jij een beetje zin in deze game? Of had je liever een nieuwe Total War gehad die zich afspeelt in de “echte” wereld? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch