Menu Premium
Loading...

Total War: Rome II Review

05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijd geleden dat we kennis hebben gemaakt met het Romeinse tijdperk in de Total War-franchise De ontwikkelaar van de Total War-reeks is al sinds 2000 The Creative Assembly. De eerste game in de serie die de ontwikkelaar maakt, was Shogun: Total War, een turn-based strategische game die zich afspeelde in de Japanse oudheid. De meest succesvolle game in de serie was toch wel Rome: Total War. Deze game kwam uit in 2004 en was zeer goed ontvangen bij RTS-fans. Nu het langverwachte vervolg, Total War: Rome II is uitgekomen, vertellen Boris en Ruben in deze Total War: Rome II review of de game net zo goed is als zijn voorganger.

Naast een flinke grafische update, heeft deze nieuwe Total War: Rome II een aantal bijzondere extra’s gekregen. Wat Creative Assembly wilde bereiken met de game is om de menselijke kant van de slagvelden te laten zien. Zo bestaat een unit uit maximaal veertig man, waarvan je elke soldaat kan volgen. Élke individuele soldaat heeft nu zijn eigen zichtbare emoties. Zo kun je bijvoorbeeld de angst in het gezicht van een soldaat zien als zijn medesoldaten worden afgeslacht.

De manier waarop legers zich gedragen is ook aangepast. Zo kun je je legers op drie standen zetten: Forced March, Defensive Stance en Ambush Stance. De Forced March zorgt ervoor dat je legers kunnen oprukken, maar verkleint de gevechtskwaliteiten van je soldaten. Met de Defensive Stance kan je jezelf verdedigen en met de Ambush Stance kan je je tegenstanders aanvallen.

Kan jij net als Boris en Ruben na negen jaar ook niet langer wachten op deze game? Kijk dan snel de video!

Ontwikkelaar: The Creative Assembly
Uitgever: Sega
Platform:PC

Total War: Rome II Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch