Menu Premium
Loading...

Total War: Rome II E3 2013 Preview

23/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Boris wordt het misschien wel de meest wrede RTS van het jaar, de allernieuwste Total War. Nu kan Boris een goeie RTS altijd wel waarderen, dus zijn we natuurlijk ook benieuwd wat de altijd kritische Melle te zeggen heeft over de game in de Total War: Rome II E3 2013 preview.

In 2004 kwam Rome: Total War uit, en na lang wachten voor een vervolg op deze game komt ‘ie dit jaar dan toch echt uit. Volgens de ontwikkelaar van de game, The Creative Assembly, wordt het de grootste Total War game ooit. Dat belooft dus veel goeds!

De Total War-serie staat bekend om haar grootschalige oorlogvoering. In Rome II kan het aantal manschappen dat betrokken is bij een gevecht oplopen tot wel 10.000. In de turn-based strategy game zijn twee hoofdonderdelen te vinden, namelijk de 3D-gevechten en een campagnemap. In de 3D-gevechten zal je met jouw manschappen de vele veldslagen moeten overwinnen, terwijl bij de campagnemap het maken van de strategische beslissingen het belangrijkst zijn.

In de verschillende trailers hebben we al heel wat veldslagen voorbij zien komen, maar vanaf 3 september kun je deze op je eigen PC meemaken. Boris en Melle hebben echter mazzel gehad en mochten Rome II op de E3 al even spelen. Ben je benieuwd of de game genoeg vernieuwing biedt ten opzichte van zijn voorganger, Rome: Total War? Boris en Melle vertellen je hun ervaring met de zojuist gespeelde game in de Total War: Rome II E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: The Creative Assembly
Uitgever: Sega
Platform: PC

Total War: Rome II E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch