Menu Premium
Loading...

Total War Rome 2 First Look vanaf de GamesCom

26/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Total War Rome 2 First Look vanaf de Gamescom 2012. Creative Assembly maakt al een aantal jaar epische strategy games. Zo episch dat er zelfs nog jaren na de release over wordt nagepraat, waaronder Rome: Total War uit 2004. Binnenkort is het eindelijk tijd voor een vervolg van dit epische deel uit de serie en daar hoor je alles over in onze Total War Rome 2 preview.

In de meeste strategy games stuur je slechts kleine legertjes aan. Creative Assembly kwam echter met games waarin je veldslagen had met duizenden units. Het bleek een groot succes en er kwamen vele Total War games op de markt. Het is binnenkort weer tijd voor een nieuw deel, dat zich af zal spelen in de tijd van de Galliërs en Romeinen in Total War Rome 2. De veldslagen worden realistischer dan ooit, de game draait namelijk op een nieuwe graphics engine, waardoor deze titel er schitterend uitziet. Een probleem waar veel mensen echter mee zitten is dat de meeste Total War games zeer ingewikkeld zijn. Je moet een uitgebreide tutorial doorspelen wil je enig besef hebben van wat je aan het doen bent. Maar zodra je het onder de knie krijgt zul je merken dat je te maken hebt met een zeer complete game. Of dit ook het geval is bij Total War Rome 2 kan Boris je vertellen aangezien hij een prachtige presentatie van de game heeft kunnen checken op Gamescom.

Het zal een zeer leerzame preview worden met meester Boris die als een echte geschiedenis leraar zal vertellen over hoe het leven was in het jaar 117. Ook verteld hij je over Hannibal de Veroveraar (nee, niet Lecter) die helemaal tot aan Rome was doorgedrongen. In de game ga je als kleinzoon van Scipio hier een stokje voor steken door je leger op strategische wijze over het slagveld te bewegen.

Ontwikkelaar: Creative Assembly
Uitgever: Sega
Platform: PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch