Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Top vijf beste Xbox 360 games aller tijden: Halo, Dead Rising of Gears?

05/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De X-week is natuurlijk in volle gang en in een vorig item heb je de top vijf games aller tijden op de Xbox langs zien komen. Althans, volgens Koos, Skate en Boris. De heren mogen het nu proberen voor Xbox 360, de meest populaire console van Xbox. En er zijn zat games om uit te kiezen. Helaas mogen er maar vijf in de zowel persoonlijke als gezamenlijke top vijf staan.

De Xbox 360

Op 22 november 2005 was het zover. De Xbox was een succes en Microsoft besloot om maar verder te gaan. De opvolger, de Xbox 360, bleek een nog groter succes te zijn. De reden? Content. En dat is ook precies de reden dat Koos, Skate en Boris het zo lastig hebben om een top vijf samen te stellen.

Zowel qua exclusives als andere games is de line-up van de Xbox 360 fenomenaal te noemen. De best verkochte game van de Xbox 360 blijkt Kinect Adventures te zijn. Ja, echt. Eerst kwam de console uit in Amerika en Canada, daarna in Europa (5 dec 2005) en vervolgens Japan (10 dec 2005). Andere landen zouden daarna volgen.

De launch titels

De volgende games waren aanwezig tijdens de launch van de Xbox 360: Amped 3 Maker, Call of Duty 2, Condemned: Criminal Origins, FIFA soccer 06 road to 2006 FIFA world cup, Gun, Kameo: Elements of Power, Madden NFL 06, NBA 2K6, NBA Live 06, Need for Speed Most Wanted, NHL 2K6, Perfect Dark Zero, Peter Jackson’s King Kong: The Official game of the Movie, Project Gotham Racing 3, Quake 4, Ridge Racer 6, Tiger Woods PGA Tour 06 en Tony Hawk’s American Wasteland.

Dat is een prima lijstje, maar later volgde de games die echt hoge ogen zouden gooien. Halo: Reach, Crackdown, Fable, Forza Motorsports 4, Gears of War en ga zo maar door. En een paar van deze games gaan in dit item zeker langskomen. Maar hoe ziet de top vijf van de heren eruit en komen zij tot een gezamenlijke top vijf? Daar kom je achter in dit item!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch