Menu Premium
Loading...

Top vijf beste Nintendo 64 games aller tijden: Zelda of Super Mario?

07/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de NES en de SNES kwam de Nintendo 64. Zo ook in de Nintendo Nights top vijf items. Gisteren en eergisteren hebben jullie al kunnen genieten van de top vijf discussies van Emiel, Koos en Boris, maar nu volgen dus volgens de heren de beste games op de Nintendo 64. En natuurlijk moeten ze ook tot een gezamenlijke top vijf komen. Gaat dat zien!

De Nintendo 64

Het was behoorlijk lastig om de NES en de SNES op te volgen, maar de Nintendo 64 had geen keuze. Namens Nintendo werd de console op 23 juni 1996 gereleased. De console wordt ook wel de N64 genoemd, omdat mensen lui zijn en Nintendo niet voluit wilden spellen of uitspreken. Het was de derde Nintendo video gaming console. De launch in Japan ging gepaard met games als Super Mario 64, Pilotwings 64 en Saikyo Habu Shogi. De eerste twee games zaten ook bij de release in North America. De console is daarna bijna 33 miljoen keer verkocht.

Wat voor games waren er speelbaar?

Dat zijn er nogal wat. En iedereen zal aan deze game zijn eigen herinneringen hebben. Natuurlijk hebben we release games als Super Mario 64, Pilotwings 64 en Saikyo Habu Shogi.  Donkey Kong 64, Diddy Kong Racing, Banjo-Kazooie, two games in The Legend of Zelda series, GoldenEye 007, Mario Kart 64, Super Smash Bros. and Star Fox 64. Daar zitten een paar historische en epische games tussen die zeker langs gaan komen in de top vijf van de drie heren. De vraag is in welke volgorde dit zal zijn, of ze het eens kunnen worden wat de nummer één gaat worden. Er is maar één manier om daarachter te komen: check het item!

Hoeveel heb jij de Nintendo 64 aangeraakt? Wat waren de beste games die beschikbaar waren op de Nintendo 64? En welke was een complete flop? Laat het weten en deel jouw top vijf in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch