Menu Premium
Loading...

Top drie PC ports

30/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het allemaal meegemaakt. Die game die er zo bruut uit zag, valt toch wat tegen als je hem op een ander platform hebt gekocht. Die ports zijn reden voor veel scheldpartijen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn. Waar een port een gemakkelijke manier kan zijn om een game op andere platformen te verkopen, zijn er ook developers die er daadwerkelijk tijd in steken om de game soms zelf te verbeteren ten opzichte van het origineel. Daarom worden de games die dit hebben gedaan geprezen in de top drie PC ports!

Dat de PC krachtiger is dan de consoles, dat is vrij bekend. Dat maakt het juist erger dat er games zijn die niet tot hun volle potentie worden gebruikt op de sterkere systemen. Sterker nog: sommige games raken functionaliteiten zelfs kwijt. Dit is gelukkig niet bij elke game zo. Ook zijn het niet altijd wereldschokkende functionaliteiten die verloren gaan. Zo kan het zijn dat de support van een controller voor PC gaming niet langer werkt en je moet spelen met muis en toetsenbord. Geen ramp, maar toch jammer voor de mensen die graag met een controller spelen. Maar gelukkig: aan de andere kant van het spectrum zijn er ook developers die hun game willen zien in volle glorie, met alle extra’s om een zo goed mogelijke ervaring te maken. Wanneer dit niet gebeurt, zijn er ook nog de die-hard fans van een game die zelf een mod of packs maken waarmee de graphics en gameplay alsnog beter worden.

Uiteindelijk blijft het hoe dan ook een taak die zou moeten toebehoren aan de developers. Daarom verdienen die developers die tot laat in de nacht, met bloedrode oogjes en elke 20 seconden 6 keer gapen een bedankje voor hun harde werk! Check dus snel deze top drie PC ports!

Top drie PC ports

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch