Menu Premium
Loading...

Top 5 stream games van Skate

02/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je een beetje bekend bent met Twitch dan weet je vast wel dat we naast onze eigen streams, ook nog een aantal individuele streamers op de redactie hebben. Skate maakt al jaren furore op Twitch met zijn “Late Night, Skate Night”, terwijl ook Shelly met haar “Peanut Butter Shelly Time” al een tijdje flink aan het streamen is. Oh ja, en Streamgod Boris timmert eveneens aan de weg,. Skate en Shelly zijn inmiddels dan ook behoorlijk door de wol geverfd, en dus is de vraag gerechtvaardigd wat nou hun favoriete streamgames zijn. Om daar achter te komen gaan Skate en Shelly je hun top 5 favoriete stream games bespreken, maar eerst is het de beurt aan Skate. Check het in deze Top 5 stream games van Skate!

10K volgers

Als pionier geldt Skate een klein beetje als de streamgod van de Gamekings-redactie. Hij is immers de eerste die zich trots official Twitch partner mocht noemen. Begin vorig jaar was het al zover voor Skate, maar uiteraard ging hier een tijd van aanmodderen aan vooraf. Niettemin heeft zijn ‘poor man setup’ hem gebracht tot waar hij nu is. De bank in de woonkamer heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een gloednieuwe game PC. Ook de karakteristieke gamebril en de glimmende game chair zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de stream setup van ‘The Great One’.

De tijdsinverstering van het streamen heeft Skate uiteindelijk geen windeieren gelegd. Het aantal volgers van zijn kanaal is inmiddels de 10K ontstegen. Een prestatie van formaat van onze Gamekings-veteraan! Dit is reden voor een feestje, en voor een item!

Volg jij deze Skate en Shelly al op Twitch? Laat het ons weten in de comments! En vergeet ook niet elke vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 gezellig naar onze eigen Gamekings stream te kijken. Genoeg gelul. Bekijk nu de top 5 stream games van Skate!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch