Menu Premium
Loading...

Top 5 Stream Games van Shelly

05/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Streamen zit qua populariteit al jaren in een stijgende lijn. Gelukkig hebben we een paar ervaringsdeskundigen op de redactie. Je weet heel goed wie dat zijn, namelijk de trotse Twitch king and queen van Nederland Skate en Shelly. Wij hebben ze gevraagd wat hun top 5 van stream games eigenlijk zijn. Skate heeft je er al alles over verteld, nu is het de beurt aan de hostess van Peanut Butter Shelly Time, Shelly! Kijken dus naar deze Top 5 Stream Games van Shelly!

2017 is voor Shelly het jaar der streamen

Toen onze game queen in januari van dit jaar begon met streamen, had ze niet gedacht dat het zo’n vaart zou lopen. Zoals bij Skate ook al het geval was, begon het allemaal vrijblijvend en technisch gezien niet al te hoogstaand. Niettemin hebben de positieve feedback en trouwe community van haar er mede toegeleid dat Shelly nu de stream queen van de redactie is. Haar kanaal telt inmiddels bijna 8000 trouwe volgers, terwijl ook haar subscriber-aantal niet misselijk is. De kern van de groei van streaming lijkt hem te zitten in het community-gevoel. Mensen vinden het tof live dingen mee te maken. Check in dat kader vooral onze vrijdagmiddag stream op Twitch!

Shelly gaat dus in navolging van Skate The Great dus als een speer op Twitch. Hoe ver haar Twitch-horizon reikt weet natuurlijk niemand, maar ze gaat in ieder geval lekker door. Ondanks het oplopende aantal IRL-streams op Shelly’s kanaal, heeft ze toch nog een top 5 favoriete stream games weten te formeren. En welk persoon is er nou geschikter om dit rijtje mee door te nemen dan Skate! Benieuwd welke games Shelly het meest kunnen boeien als het aankomt op streaming? Druk dan snel op ‘play’ en laat horen wat je ervan denkt in de comments onder deze Top 5 Stream Games van Shelly!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch