Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

De top 5 Extreme Sports Games van onze eigen Indieking

15/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het genre is een beetje uitgestorven. Iedereen is hier van op de hoogte. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er in het verleden niet enkele toppers zijn verschenen. Skate en Emiel zijn daarom samen gekomen om het over een paar van deze titels te hebben. En zoals je al in de titel heb kunnen lezen zijn het niet een paar bij elkaar geraapte titels, maar is het de top 5 extreme sport games van Emiel. De skateboard fanaat houd wel van een goede sport game. Daarom is de tijd aan gebroken om er bij stil te gaan staan! Check het in De top 5 Extreme Sports Games van onze eigen indieking!

Extreme sports weer op de kaart gezet door Steep

Nog niet zo lang geleden is er een poging gedaan om het extreme sports genre weer tot leven te weken. Zo kwam Ubisoft op 2 december 2016 met de game Steep. De game draaide om het online multiplayer gedeelte, waarbij je diverse winter sport uitdagingen moest trotseren. De wereld van Steep kan ook betreden worden door middel van een open wereld omgeving in de Alphen. Deze is vrij te exploreren in first-person en third-person perspectief. Helaas heeft het niet mogen baten. De game heeft namelijk niet de verkoopcijfers behaald die Ubisoft had willen zien. Wij zetten daarom grote vraagtekens bij een mogelijk vervolg van Steep.

Niet meer zo populair als vroeger

Nu dat Steep niet helemaal het succes is geworden, zoals werd gehoopt. Vragen wij ons af, of de extreme sports populariteit zal terug keren? Er is door de Battle Royale games redelijk wat massa gamers weggetrokken van de andere genre games. Wat ervoor heeft gezorgd dat er hedendaags bijna tot geen extreme sports game wordt geproduceerd. Komt de hype terug? Zal het genre weer opnieuw leven krijgen door het kickstarter project? Of is het ten doden opgeschreven? Laat je mening weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch