Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Top 5 beste Star Wars games ooit gemaakt

28/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week komt de langverwachte, nieuwe Star Wars-game Jedi: Survivor uit. Het is de opvolger van Star Wars Jedi: Fallen Order, wat door velen wordt gezien als een van de betere Star Wars games ooit gemaakt. JJ wilde daarom wel eens weten of Falen Order en wie weet ook Jedi: Survivor in de top vijf terecht zouden komen. Of gingen andere titels met deze eer strijken? Het antwoord op deze vraag krijg je in de dit item. Laat jouw Force dus snel op de Play button neerdalen en check de door ons samengestelde top 5. En natuurlijk het liederlijke gekibbel er omheen. Want dat is misschien wel het allerleukste aan praten over de roemruchte franchise. Je wordt het zelden echt eens.

Het aanbod aan Star Wars games is immens

Er zijn echt tientallen titels om uit te kiezen, van first-person shooters tot role-playing games. En dus wist JJ van te voren dat als je drie fans de keuze samen laat bepalen, dit item minimaal 293 uur ging duren. Als de Force dan ook nog eens een beetje mee werkte. Gelukkig kwam Koos met een puik plan. Wat als hij, als meest fanatieke Star Wars-game speler, de top 5 zou maken. En dat hij die vervolgens zou gaan verdedigen tegen de twee andere heren? Dan zat er in ieder geval snelheid in het item. En zo geschiedde. Koos bracht zijn top 5 naar voren en Jasper en Jelle schoten er op. Wat ontstond was een heerlijke discussie.

Blijft de door Koos gemaakte top 5 overeind?

Is het Koos gelukt om zijn top vijf ongeschonden langs de twee heren te loodsen? Of was het commentaar dermate heftig, en wie weet ook wel legitiem, dat er toch hier en daar wat in zijn lijst aangepast diende te worden? Het antwoord op deze vraag zie en hoor je in dit item over de top vijf beste Star Wars-games aller tijden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch