Menu Premium
Loading...

Top 3 games per presentator: Cyberpunk 2077, Nioh 2 en Hellblade II

19/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voorspellingsweek is al bijna weer voorbij. We sluiten af met een bang! Alle redacteuren hebben hun top 3 van tevoren ingeleverd en hebben een paar games uit de top 3 moeten halen die het volgens hun wel verdient hadden. Kevin, JJ, Boris, Skate, Koos, Jelle en Daan hebben echter niet allemaal dezelfde nummer een in hun top drie. Games als Cyberpunk 2077, Nioh 2 en Hellblade II staan er natuurlijk tussen. Maar welke games nog meer?

Cyberpunk 2077 en The Last of Us 2

De twee grote game releases van 2020 ontbreken natuurlijk niet in dit item. De zorgen over dezelfde nummers een en het herhalen van dezelfde games in dit item blijken echter niet helemaal terecht. Beide games komen wel degelijk vaak langs, maar zeker niet op de manier waarop iedereen verwacht had. Sinds dinsdag kunnen we ook zeggen dat beide games uitgesteld zijn zodat de games verbetert kunnen worden. Cyberpunk 2077 gaat in september komen (al twijfelen veel mensen daar nu ook al aan) en The Last of Us 2 is verplaatst naar mei 2020. Voor mensen die beide games willen spelen heel ideaal.

Maar welke game staat er op nummer 1?

Dat is natuurlijk de climax van dit item. We gaan hier dan dus ook niet simpelweg het lijstje met de top drie noteren, want dan is de fun er vanaf. Gaan we een verrassende nummer 1 zien? Welke games staat het vaakst op het hoogste treetje? Welke games worden niet genoemd tijdens het item? Allemaal vragen waar je pas antwoord op krijgt als je het item kijkt. Als het goed is weet je dan aan het einde van dit item hoe de top 3 van de heren eruit ziet.

Wat is jouw top drie van 2020? Welke game kijk jij het meest naar uit en wat wordt volgens jouw de teleurstelling van 2020? Laat het weten in de comments hieronder en vergelijk je top drie met die van anderen.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch