Menu Premium
Loading...

Top 10 Beste Current-Gen Games van Skate

26/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De tijd is bijna aangebroken voor een gloednieuwe generatie consoles. Het mag ook wel ondertussen. De huidige generatie consoles gaat namelijk al meer dan zeven jaar mee. Voor een gedeelte van de kijkers zullen dit dan ook de eerste consoles zijn waar ze mee opgegroeid zijn. Het is dus heel aannemelijk dat je hier erg aan gehecht bent. Voor de ouderen onder ons en hier op de redactie was dit ook een legendarische generatie. Dit was namelijk de eerste generatie consoles waar de wereld ‘echt’ met elkaar verbonden werd. Online gaming werd voor het eerst uitgebreid ondersteund. De meesten van jullie hebben dan ook een hoop nieuwe vrienden gemaakt via de PlayStation 3 en Xbox 360. Dat geldt ook voor Skate. Samen met Skate kijken we terug op deze mooie periode die ons veel memorabele momenten heeft gegeven. Benieuwd wat Skate het meest is bijgebleven? Check dan de persoonlijke top 10 beste current-gen games van Skate.

In deze periode zijn er honderden games uitgekomen en met de jaren werden deze steeds beter, uitgebreider en mooier. Door alle vooruitgang moesten veel Xbox 360-games zelfs overstappen op twee DVD’s, omdat een DVD simpelweg te klein was voor een aantal games. De PlayStation 3-versies hebben hier minder last van, vanwege de Blu-Ray schijfjes. De twee consoles worden echter binnenkort vervangen door hun opvolgers: de PlayStation 4 en Xbox One. Dennis vindt het daarom hoog tijd om iedereen op de redactie te vragen wat hun top 10 beste games van deze huidige generatie console was. De rubriek zal geopend worden met de top 10 beste current-gen games van Skate.

Skate heeft goed over zijn top 10 zitten nadenken, want ook hij heeft al die jaren enorm veel plezier beleefd met zijn consoles. Heb jij ook je eigen lijstje met favoriete current-gen games? Laat ze gerust achter in de comments. Ook wij zijn zeer benieuwd naar jullie top 10, maar eerst is Skate aan de beurt.
Top 10 Beste Current-Gen Games van Skate

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch