Menu Premium
Loading...

Top 10 Beste Current-Gen Games van Jelle

10/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze Dennis heeft Jelle de studio ingesleurd om het eens uitgebreid te gaan hebben over al het game-geweld wat ons de afgelopen tien jaar om de oren is gevlogen. Jelle heeft net als de andere mannen van Gamekings uiteraard ook zijn favorieten. Welke dat zijn, krijg je te horen in deze Top 10 Beste Current-Gen Games van Jelle.

Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat er aan Jelle wordt gevraagd wat zijn favoriete games zijn. We kennen allemaal het welbekende concept van de eindejaars-lijstjes. Toch blijft het een flinke uitdaging, want door al die honderden games die er in het afgelopen decennium zijn uitgebracht worden er al snel een of twee vergeten. Secuur als hij is, heeft Jelle zijn top 10 uitgebreid afgewogen. Naast zijn persoonlijke Top 10 en het ontstaan van zijn liefde voor games, krijg je ook te horen waarom Jelle zichzelf de schande van de redactie noemt.

We weten inmiddels dat Jelle een duistere kant heeft, met een voorliefde voor apocalyptische en verhalende open-wereld games. Echter, welke games dit ten tonele zal brengen, is natuurlijk de vraag. Naast terugblikken, kijken we ook vooruit. En dan vooral naar de komst van de next-gen consoles die er nu toch wel heel rap aan zitten te komen. Er zijn al veel next-gen games gezien en gespeeld tijdens de perstrips, waarbij ook Jelle van de partij was. Heeft dit er echter voor gezorgd dat Jelle’s gamer-hart sneller is gaan kloppen? Ben jij benieuwd naar Jelle zijn antwoorden op al deze dingen en meer? Check dan snel dit item!

Top 10 Beste Current-Gen Games van Jelle

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch