Menu Premium
Loading...

Top 10 Beste Current-Gen Games van Boris

17/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is inmiddels al uit in Amerika en terwijl zij aan de andere kant van de oceaan ervan mogen genieten, moeten wij hier nog even wachten. Dit betekent dus dat we nog even de tijd hebben voor een Top 10 Beste Current-Gen games. Deze keer is Boris aan de beurt. Benieuwd naar zijn top 10? Kijk dan deze Top 10 Beste Current-Gen Games van Boris.

Het begon natuurlijk allemaal met de release van de Xbox 360. Was dit Boris zijn meest memorabele current-gen moment, herinnert hij zich meer van de release van de PlayStation 3 of had de komst van de PlayStation Move of Xbox Kinect een grotere impact op Boris zijn current-gen ervaring? Zal Boris de PC bij de current-gen rekenen en neemt hij de games mee die exclusief voor de PC zijn verschenen? Deze vragen beantwoordt Boris in zijn persoonlijke top 10. Natuurlijk blikken we niet alleen terug, maar kijken we ook naar de toekomst: next-gen. Hoe kijkt Boris naar de release van de PlayStation 4 en Xbox One, en rekent hij ook de Steam Machine tot een next-gen console?

Het blijft moeilijk om een top 10 te maken van games die zijn uitgekomen in een tijdspanne van bijna acht jaar. Niet alleen omdat er heel veel games zijn uitkomen, maar ook omdat je snel games vergeet die je bijna acht jaar geleden voor het laatst hebt gespeeld. We kunnen je dan ook alvast zeggen dat Boris hier een daar een klein beetje valsspeelt met zijn top 10. Hoe? Dat kun je zien in de Top 10 Beste Current-Gen Games van Boris.

Top 10 Beste Current-Gen Games van Boris

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch