Menu Premium
Loading...

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Premium Review: ‘Alsof je niet weg bent geweest’

09/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogste tijd om uitgebreid in te gaan op de nieuwe game in de Pro Skater franchise, oftewel Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2! Nu ja, nieuw. De serie keert terug naar zijn jongere jaren. Letterlijk gesteld zijn Pro Skater 1+2, remakes van de Pro Skater games uit 1999 en 2000. Werkt dat nog in 2020? Weet de franchise terug te keren naar zijn gloriejaren? Niemand minder dan Pascal en Koos zitten voor je klaar in deze uitgebreide Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Premium Review!

Guess who’s back…

Niet alleen de Tony Hawk’s Pro Skater franchise is terug van weggeweest. Zo hebben wij speciaal voor dit item een oude bekende weten te strikken. Dames en heren, hij is speciaal voor de gelegenheid terug: Pascal! Pascal is een gezicht die je niet heel vaak meer bij ons op je scherm ziet, maar hij kon het niet laten om iemand anders deze review te laten doen. Pascal, het is goed om je weer op onze schermen te zien.

Is Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 even goed als het origineel?

Iedereen doet natuurlijk één ding bij een remake, het vergelijken met het origineel. En in het geval van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 is dat best logisch. Zo staat het origineel namelijk op op Metacritic op een metascore van 92 en een user score van 8.8 . En het tweede deel scoort momenteel een metascore van 98 en een user score van 7.4. Niet bepaald lege schoenen om te vullen dus.

Gaat Tony Hawk Pro Skater 1 + 2 een vies smaakje weghalen

in 2015 kwam Tony Hawk’s Pro Skater 5 uit, en laten we maar zeggen dat deze niet even goed werd ontvangen als zijn voorgangers. Zo heeft Tony Hawk’s Pro Skater 5 een metascore van 32 en een userscore van een denderende 1.5. Natuurlijk, scores zijn niet alles. Maar vergeleken met z’n voorgangers, zou je kunnen zeggen dat het tijd was dat Pro Skater even een pauze zou nemen. 5 jaar later komt de remake van Pro Skater 1+2 uit, en hopelijk weet deze remake de shine van de originele games te herpakken. Check hier de Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch