Menu Premium
Loading...

Tomb Raider Review

26/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na alle warm makertjes die Square Enix heeft los gelaten, is het tijd om Tomb Raider zelf eens te bevoelen. Lara is er helemaal klaar voor om het avontuur aan te gaan met jou. Voor Dennis is dit zijn ontmaagding met Lara. Of dat goed is bevallen en naar meer smaakt, zie je in de Tomb Raider Review.

Na alle voorgaande games waar Lara een enorme bad-ass was, ga je er nu achter komen hoe ze zo geworden is. Terug van bad bitch naar teer bloempje, dat alles in deze Tomb Raider reboot. Als gamepersonage is Lara altijd een bekende gebleven ondanks enigszins tegenvallende games. Dit heeft natuurlijk niks te maken met het feit dat ze twee gigantische kanonnen heeft om je aandacht van de rest af te leiden. Het zal ook in de reboot niet anders zijn. Daarnaast zullen ook de seksueel getinte opmerkingen bij dit gamekarakter nooit uitblijven. Zeker niet wanneer je Skate en Dennis voor de camera zet. Maar natuurlijk draait de game om meer dan Lara. De omgeving, het verhaal en de actie. Het zijn de kenmerken van de Tomb Raider games. Na een aantal tegenvallende games, mocht er niets mis gaan met het nieuwe deel van de franchise. Iets wat duidelijk te merken is, want tot in de kleinste puntjes is er liefde en aandacht gegeven om topkwaliteit te leveren. Iets wat Dennis en Skate, zoals altijd, ook gaan leveren in de Tomb Raider Review.

Het testosteron niveau in de studio draait overuren en de oversekste opmerkingen vliegen in het rond. Woorden moeten dan ook zorgvuldig gekozen worden om te voorkomen dat ze worden verdraaid. Maar tussen alle grappen en grollen komt de passie voor de franchise naar voren en zullen de mannen eerlijker dan ooit te voren hun mening geven. En daarom wil jij natuurlijk snel de Tomb Raider Review checken! Toch? Toch?!

Ontwikkelaar: Crystal Dynamics
Uitgever: Square Enix
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PCTomb Raider Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch