Menu Premium
Loading...

Tomb Raider Hands-on

08/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit voorjaar komen er meer triple A games uit dan ooit tevoren. Maar volgens Martin kun je alle titels vergeten en hoef je er maar één te onthouden: Tomb Raider. Of deze bewering juist is of niet, hoor je in de Tomb Raider Hands-on.

Tomb Raider is een prequel van alle voorgaande games in de serie. In de game speel je het eerste avontuur van Lara Croft. Ze gaat mee opzoek naar “the Lost Kingdom” welke misschien wel te vinden is in de Drakendriehoek (een gebied vergelijkbaar met de Bermudadriehoek). Het schip komt in een hevige storm terecht en zinkt. Gestrand op een eiland van de Drakendriehoek moet Lara zien te overleven en dat wordt niet gemakkelijk.

Tomb Raider wordt ontwikkeld door Crystal Dynamics. Deze studio heeft al meerdere games van deze serie op haar naam staan. Deze Tomb Raider wordt echter een stuk meer duister en gritty dan de voorgaande delen.

Op de E3 waren veel mensen ook weggeblazen door de game. Hierdoor won Tomb Raider al meerdere prijzen. Toch was niet al het nieuws rond de game positief. Zo ontstond er een hoop ophef rondom een scene in de game waarin Lara bijna verkracht wordt. Later legde de studio uit dat de scene niet zo zeer om de verkrachting draait, maar om Lara die voor het eerst gedwongen wordt om een ander persoon te vermoorden.

Hoe Dennis en Martin tegen de game aankijken, hoor je in de Tomb Raider Hands-on.

Ontwikkelaar: Crystal Dynamics
Uitgever: Square Enix
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

Tomb Raider Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch