Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s The Division E3 2014 Preview

21/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de E3 van 2013 gooide Ubisoft hoge ogen met Tom Clancy’s The Division. Dit jaar kregen we nog meer gameplay van de game te zien en nu is natuurlijk de vraag: Ziet de game er nog steeds zo veelbelovend uit als vorig jaar of blijkt het toch tegen te vallen? Dennis en Jelle vertellen het je in Tom Clancy’s The Division E3 2014 Preview.

Ubisoft vertelde ons vorig jaar tijdens hun persconferentie al dat ze met Tom Clancy’s The Division een game willen afleveren waar je als speler een lange tijd zoet mee kunt zijn. De game is een online shooter met role-playing elementen binnen de Tom Clancy brand van Ubisoft. Zoals je inmiddels misschien al weet, speelt de game zich af in een post-apocalyptische setting. Er heerst enorme paniek in de wereld door een ziekte-uitbraak op Black Friday. Als speler maak je deel uit van een speciale eenheid. Je speelt samen met verschillende spelers waarmee je missies kan aannemen of het tegen andere squads kunt opnemen. Uit de eerdere trailers werd al duidelijk dat samenwerking van groot belang is in Tom Clancy’s The Division.

De Zweedse studio Ubisoft Massive is verantwoordelijk voor Tom Clancy’s The Division, welke ook verantwoordelijk was voor de World of Conflict games en de multiplayer van Far Cry 3. Wanneer je dit leest, klinkt het wellicht een stuk logischer dat The Division zo’n coöperatieve game is. Doordat de game alleen uitkomt op de current-gen consoles en de PC, is het Ubisoft gelukt om New York op een vrij realistische wijze neer te zetten in de game, welke goed tot leven moet komen. Er zijn ook meer dan genoeg computergestuurde personages in de omgeving. Ubisoft waarschuwde ons dat om elk hoekje van de stad wel een bende of een crimineel op je kan wachten.

Ben je benieuwd naar de coöperatieve gameplay van Tom Clancy’s The Division? Check dan Tom Clancy’s The Division E3 2014 Preview met Jelle en Dennis. Jeeeeeeuuuj!

Ontwikkelaar: Ubisoft Massive, Ubisoft Reflections en Ubisoft Red Storm
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4 en Xbox One

Tom Clancy's The Division E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch