Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s The Division E3 2013 Preview

20/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wel een van de grootste verrassingen van de E3 2013: Tom Clancy’s The Division. Waar veel mensen een nieuw deel in de Rainbow Six-serie hadden verwacht, kwam Ubisoft met een nieuwe franchise op de proppen. The Division is nog niet speelbaar, maar voorzag ons wel van hele vette gameplaybeelden en een behind closed doors presentatie. Reden genoeg voor Boris en Dennis om de game onder de loep te nemen in de Tom Clancy’s The Division E3 2013 Preview.

Er is een virus neergestreken in de Verenigde Staten wat binnen vijf dagen het hele land heeft ontregeld. Jij zit in een speciale elite groep die moeten redden wat er nog te redden valt. Dit alles doe je in het jasje van een open world MMO met RPG invloeden.

Wat bijzonder is aan The Division en wat een trend lijkt te worden voor de volgende generatie games, is het second screen concept. Geïntroduceerd door de Wii U, kan je ook in The Division mee doen met een tablet. Je kan dan bijvoorbeeld een drone besturen die de speler kan assisteren door vijanden te markeren, raketten af te vuren, of je teammaten te genezen.

Wat we tot nu toe hebben gezien van de game belooft grafisch veel goeds. Het is echter nog de vraag hoe groot de werelden gaan zijn en of er in de toekomst nog meer content bijgevoegd gaat worden. Boris en Dennis geven in ieder geval hun vroege mening alvast in de Tom Clancy’s The Division E3 2013 Preview.

Ontwikkelaar: Massive Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 4 en Xbox One

Tom Clancy's The Division E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch